Cum să Slăbești Rapid

Pierderea în greutate poate fi o perspectivă descurajantă, mai ales atunci când dietele la modă promit 10 kilograme într-o săptămână. O pierdere în greutate sănătoasă este bună pentru sănătatea ta și îți poate crește stima de sine.

Începe prin a face mici schimbări în obiceiurile tale. Slăbirea este ușoară dacă bei apă, mănânci mai multe legume și faci sport în mod regulat. Verificați site-ul lor pentru a afla mai multe detalii produse de slabit rapid.

  1. Mâncați o dietă sănătoasă
    Puteți pierde în greutate adăugând alimente hrănitoare în dietă. Nutrienții te fac să te simți mulțumit. Concentrați-vă pe consumul de alimente integrale și minimizați alimentele procesate sau fast-food. În general, trebuie să mănânci cel puțin trei mese și două gustări pe zi. Selectați alimente bogate în nutrienți, cum ar fi fructele, legumele și proteinele slabe, precum și produsele lactate și cerealele cu conținut scăzut de grăsimi. Limitați alimentele nesănătoase, inclusiv băuturile dulci și gustările sărate.

Apa este esențială. Poate reduce greutatea apei și foamea (deoarece deshidratarea poate masca aceste simptome), poate crește energia după-amiaza și poate reduce caloriile totale prin înlocuirea băuturilor calorice cu apă. În medie, femeile ar trebui să bea 11,5 căni de apă pe zi, iar bărbații ar trebui să consume 15,5 căni.

Mănâncă o varietate de proteine sănătoase, cum ar fi pește, fasole, nuci și semințe, carne slabă și iaurt. Te vei simți mai plin și mai hrănit cu proteine decât te-ai face din carbohidrați și grăsimi. De asemenea, ajută la conservarea țesutului muscular, ceea ce încurajează pierderea de grăsime.

Atunci când gătiți, alegeți ulei vegetal, canola, măsline și tartine de măsline și produse tartinabile cu conținut redus de grăsime în loc de unt, untură și ghee. Încercați să mâncați mai multe grăsimi nesaturate, cum ar fi cele găsite în avocado, nuci, semințe, pește gras și soia. Mâncați mai multe dintre aceste grăsimi sănătoase decât grăsimile saturate, deoarece pot ajuta la prevenirea bolilor de inimă și a nivelului ridicat de colesterol. Nu în ultimul rând, limitați zaharurile adăugate, deoarece acestea sunt asociate cu cariile dentare și creșterea în greutate.

  1. Exercitați regulat
    Exercițiile fizice regulate sunt importante pentru pierderea în greutate. Pentru majoritatea adulților, aceasta înseamnă 30 de minute de activitate fizică moderată în fiecare zi, cum ar fi mersul pe jos sau dansul. De asemenea, antrenamentul de forță și întinderea sunt sfătuiți să fie incluse în rutina dumneavoastră săptămânală.

Schimbarea dietei este, de asemenea, o parte importantă a pierderii sănătoase în greutate. Consumul de proteine de înaltă calitate și grăsimi sănătoase, împreună cu reducerea aportului de alimente nesănătoase, te vor face să te simți mulțumit pentru o perioadă mai lungă. Acest lucru vă va permite să vă mențineți obiectivele de reducere a caloriilor fără a vă simți foame sau lipsiți.

Cea mai bună modalitate de a pierde rapid în greutate este să consumi o dietă echilibrată, care constă din alimente integrale, proteine slabe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Adaugă mai multe legume și fructe în dieta ta și adaugă mai multe proteine. În cele din urmă, limitează-ți pe cât posibil aportul de zahăr.

Combină cardio cu antrenamentul de rezistență pentru a obține cele mai bune rezultate. Încercați intervale pe bicicleta staționară sau pe banda de alergare. De exemplu, mergeți rapid timp de un minut și apoi într-un ritm regulat în următoarele două minute. Repetați acest proces pentru restul antrenamentului. După intervale, puteți adăuga câteva exerciții pentru greutatea corporală. De exemplu, faceți 50 de abdomene sau ridicări în picioare.

  1. Dormi suficient
    Somnul este esențial pentru pierderea în greutate. Studiile au arătat că persoanele care dorm mai puțin de șapte până la nouă ore pe noapte au mai multe șanse să se îngrașă. Acest lucru se datorează faptului că lipsa de somn determină corpul tău să producă cortizol, un hormon de stres care te face să vrei să mănânci alimente de confort bogate în calorii pentru a ajuta la combaterea efectelor stresului.

Lipsa somnului, de asemenea, vă poate afecta metabolismul, determinându-vă să mâncați în exces. Face acest lucru prin scăderea leptinei și creșterea grelinei, ceea ce vă face să vă simțiți în mod constant foame.

Vestea bună este că există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a dormi mai mult și a pierde în greutate. Încercați să vă treziți și să dormiți la aceeași oră în fiecare zi. Aceasta include weekendurile. Acest lucru vă va ajuta să setați ceasul intern al corpului și să promovați modele de somn sănătoase. În plus, încercați să evitați utilizarea dispozitivelor electronice, cum ar fi computerele și telefoanele mobile, înainte de culcare.

Făcând aceste modificări simple, puteți începe să dormiți mai mult și să pierdeți în greutate. Amintiți-vă, somnul este la fel de important pentru pierderea în greutate ca dieta și exercițiile fizice.

  1. Bea apă
    Apa te poate ajuta sa slabesti in multe feluri. Îți reduce pofta de mâncare, scade caloriile și stimulează metabolismul. De asemenea, este important să rețineți că doar apa nu este o băutură de slăbire. În schimb, ar trebui să fie încorporat într-o dietă sănătoasă, echilibrată.

Adăugarea unui pahar de apă la micul dejun, prânz și cină vă poate ajuta să mâncați mai puțin, făcându-vă să vă simțiți mai plini. De asemenea, poate reduce setea, care uneori este confundată cu foamea.

Un motiv pentru aceasta este că apa ocupă spațiu în stomac, ceea ce semnalează creierului că ești plin. Apa poate ajuta, de asemenea, la reducerea poftei de alimente și băuturi sărate sau zaharoase, ceea ce vă poate determina să mâncați mai mult decât este necesar.

Consumul de apă înainte de masă vă poate ajuta să mâncați mai puțin. Oamenii care au băut două pahare de apă înainte de masă într-un mic studiu din 2016 au mâncat cu 22% mai puțin decât cei care nu au băut apă înainte.

Încă un sfat: aliniați 6-8 agrafe mari într-o zonă pe care o veți vedea în fiecare zi, cum ar fi biroul dvs. de la serviciu sau sala de sport de acasă. Folosiți-le pentru a vă aminti să rămâneți hidratat pe tot parcursul zilei. Pe măsură ce terminați o sticlă de apă, adăugați o nouă agrafă la lista dvs. Este util mai ales dacă scopul tău este să bei 96 oz (6 sticle de 16 oz fiecare) pe zi.


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started